Kauneimmat joululaulut

Kauneimmat joululaulut Kuivaniemen kirkko

-

Laulutilaisuudessa voit antaa joululahjan maailman heikoimmassa asemassa oleville lapsille. Keräyksen tuotto kohdistetaan mm. vammaisten lasten koulutukseen ja terveydenhuoltoon, perheväkivallan ja lapsityön ehkäisemiseen sekä tyttöjen koulutuksen edistämiseen 15 eri maassa.
Auttaa voit:
* anna lahjasi kolehtihaaviin
* Lähetä tekstiviesti JOULU10 numeroon 16155 (arvo 10€)
*Lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 61408
*Lahjoita verkossa: www.kauneimmatjoululaulut.fi

Lisää tietoa keräyksestä:

Lähetystyö

Kirkkoherran tehtävänä on johtaa kirkkolain 4 luvun mukaista seurakunnan toimintaa. Kirkkoherra on seurakunnan jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muussa hengellisessä työssä sekä kirkkoherranvirastossa toimivien viranhaltijoiden ja työntekijöiden ylin esimies. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana kirkkoherra valvoo kirkkoneuvoston päätösten noudattamista ja laillisuutta seurakunnan hallinnossa ja taloudenhoidossa.

Iin urheilijoiden talo, Rysä

IiGospel

Tervetuloa gospelmusiikin ja Jumalan sanan ääreen! Tapahtumassa mukana NNS, Mikko Vaismaa, Niina Männistö sekä House Band. Vapaa pääsy. Jatkot klo 23 asti.