Roope ja Julia kauneimmat joululaulut

Iin kirkko

Kauneimmat joululaulu -tapahtuma, jossa esilaulajina toimivat Roope & Julia -yhtye. Tapahtumassa saadaan nauttia myös Roopen & Julian esittämistä kappaleista.

Kauneimmat joululaulu -tapahtuma on suunnattu kaikille vauvasta vaariin. Rippikoululaiset saavat tapahtumasta jouluajan musiikkimerkinnän.

Tapahtumassa lauletaan kauneimpia joululauluja. Esilaulajina toimivat ja muutaman joululaulun esittävät Roope & Julia. Roope & Julia on Ylivieskalainen duo, joka valloittaa nuorekkaalla soundilla ja positiivisella aseenteellaan kuulijansa.

Tapahtuma on ilmainen.

Rippikoulu- ja nuorisotyö. Yhteistyö koulujen kanssa.

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Nuortenilta

Kaikille avoin, ohjelmallinen ilta. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkin.

Iin urheilijoiden talo, Rysä

IiGospel

Tervetuloa gospelmusiikin ja Jumalan sanan ääreen! Tapahtumassa mukana NNS, Mikko Vaismaa, Niina Männistö sekä House Band. Vapaa pääsy. Jatkot klo 23 asti.

Kuivaniemen Majakka

Nuortenilta