Yhteiskristillinen ilta

Iin seurakuntasali

Marttyyrien Ääni ry:n kenttätyöntekijä ja muusikko Petri Nuotio kertoo sanoin ja sävelin kristittyjen elämästä vainojen keskellä.

Maailma Kuohuu terrorismin ja ääriryhmien vallatessa alaa. Yli 300 miljoonaa kristittyä elää vaarassa ja vainottuna. Samaan aikaan miljoonat ihmiset etsivät totuutta ja rauhaa. tule kuulemaan ajankohtaisia uutisia kristityistä, jotka elävät vainojen keskellä sekä uuden tien löytäneistä entisistä vainoojista.

Lähetystyö

Kirkkoherran tehtävänä on johtaa kirkkolain 4 luvun mukaista seurakunnan toimintaa. Kirkkoherra on seurakunnan jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muussa hengellisessä työssä sekä kirkkoherranvirastossa toimivien viranhaltijoiden ja työntekijöiden ylin esimies. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana kirkkoherra valvoo kirkkoneuvoston päätösten noudattamista ja laillisuutta seurakunnan hallinnossa ja taloudenhoidossa.

Kappeli

Nuorten kynttiläkirkko

Kynttiläkirkko on lyhyt messu eli ehtoolliskirkko. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta gospelmessu tai nuortenilta merkinnän.

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Nuortenilta

Nuortenilta on kaikille avoin, ohjelmallinen ilta. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkinnän.

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Nuortenilta