Kuivaniemen lasten joulukirkko, perhekerhon ja seurakuntakerhon joulujuhla

Kuivaniemen kirkko

Tervetuloa lasten joulukirkkoon ja joulujuhlaan!

Lasten joulukirkko on lapsia ajatellen suunniteltu kirkkohetki, jossa saamme hiljentyä joulun sanoman äärellä. Halutessaan lapset voivat askarrella etukäteen aaseja, enkeleitä, tähtiä ja sydämiä. Askartelut voi ottaa mukaan kirkkoon, niitä käytetään saarnan yhteydessä. Joulukirkon jälkeen seurakuntatalolla jatkuu Kuivaniemen ja Olhavan perhekerhojen ja seurakuntakerhon yhteinen joulujuhla. Juhlan ohjelmassa on joulupuuro, joululauluja ja joulupaja. Lämpimästi tervetuloa!

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Lautapeli-iltapäivä

Tervetuloa pelaamaan erilaisia lautapelejä vaikka koko perheen voimin! Lautapeli-iltapäivä on tarkoitettu kaikenikäisille pelaamisesta kiinnostuneille. yli 10-vuotiaat voivat tulla yksinkin, sitä nuoremmat vanhempien kanssa. Kahvi/tee/mehu tarjoilu.

Väli-Olhavan seurakuntatalo

Perhekerho Väli-Olhavan seurakuntatalolla

Tule tapaamaan toisia lapsia ja aikuisia ja vaihtamaan kuulumisia!

Kerhohuone, Iin seurakuntatalolla

Vauva- ja taaperoryhmä

Tule kerhoilemaan lapsesi kanssa ja vaihtamaan ajatuksia toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa!