Perhemessu

su 15.4. kello 10.00

Perhemessu Iin kirkko

Aihe : Hyvä paimen. Kastettujen kirkkopyhä.

Toimittaa Tapani Ruotsalainen, kanttorina Eija Savolainen. Kolehti : Oman seurakunnan diakoniarahastolle.

Tähän perhemessuun kutsutaan erityisesti vuoden aikana kastettuja ja heidän perheitään, isovanhempiaan, kummejaan ja muita läheisiä. Tervetuloa kaiken ikäiset ja kaikki perheet! Messun jälkeen täytekakkukahvit ja -mehut. Messuun järjestetään kuljetus Kuivaniemeltä. Linja-auto lähtee Kuivaniemen kievarin pihasta klo 9.00, kirkonkylältä kirkon kohdalta klo 9.05, Olhavasta koulun kohdalta linja-auto pysäkiltä klo 9.25. Kirkkokahvien jälkeen kuljetus takaisin.

Kuva: Vesa Ranta, Kirkon kuvapankki


perhetyöntekijä
Puistotie 3
91100 Ii

http://www.iinseurakunta.fi/lapsille-ja-lapsiperheille/perhekerho

Seurakunnan perhetyö tekee yhteistyötä kotien, päiväkotien, koulujen, kunnan sosiaalitoimen, neuvolan ja järjestöjen kanssa. Voit ottaa yhteyttä perhetyöntekijään erilaisissa elämäntilanteissa ja perhetyöntekijä tekee pyynnöstä myös kotikäyntejä.

 

http://www.iinseurakunta.fi/lapsille-ja-lapsiperheille/perhekerho

kirkkoherra
Puistotie 3
91100 Ii

Lähetystyö

Kirkkoherran tehtävänä on johtaa kirkkolain 4 luvun mukaista seurakunnan toimintaa. Kirkkoherra on seurakunnan jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muussa hengellisessä työssä sekä kirkkoherranvirastossa toimivien viranhaltijoiden ja työntekijöiden ylin esimies. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana kirkkoherra valvoo kirkkoneuvoston päätösten noudattamista ja laillisuutta seurakunnan hallinnossa ja taloudenhoidossa.

Katso myös

su 23.9. klo 10.00

Iin kirkko

Rippikoulusunnuntai

Pyhäpäivän aihe: Kristityn vapaus
su 30.9. klo 10.00

Iin kirkko

Perhemessu

Pyhäpäivän aihe: Jumalan sanansaattajat
su 7.10. klo 10.00

Iin kirkko