Vapaaehtoisten ilta

Vapaaehtoisten ilta Iin seurakuntasali

Tule kuulemaan miten voisit olla mukana tekemässä hyvää lähimmäisellesi.

Tervetuloa uudet ja kokeneemmat vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet yhteiseen iltaan. Illan aikana kuulemme vapaaehtoistoiminnan eri mahdollisuuksista Iin seurakunnassa. Tervetuloa juttelemaan kahvi / tee kupposen äärelle!

diakonissa
Iin seurakunta

Iin ja Jakkukylän alueet. Yhteisvastuukeräyksen sekä vapaaehtoistoiminnan vastuuhenkilö.

Iin seurakunnan työntekijät tahtovat kulkea rinnalla, auttaa ja tukea kun sinulla on vaikeaa.

Voit olla yhteydessä diakoniatyöntekijään mm. seuraavien asioiden kohdatessa:
- yksinäisyydessä
- taloudellisissa vaikeuksissa
- vaikeassa elämäntilanteessa
- ihmissuhdeongelmissa
- hengellisissä kysymyksissä
- terveys- / sairauskysymyksissä

Ota rohkeasti yhteyttä elämän iloissa ja suruissa! Diakoniatyöntekijät ovat paikalla Iin seurakuntatalolla tai Kuivaniemen palvelupisteessä sopimuksen mukaan.

Kuivaniemen Majakka

Nuortenilta

Kaikille avoin, ohjelmallinen ilta, jonka lopuksi hartaus ja kahvit. Rippikoululaiset saavat tilaisuudesta merkin.

Kuivaniemen Majakka

Nuortenilta