Suomalainen messu

Väli-Olhavan seurakuntatalo

Laulamme suomalaisen messun lauluja.

Suomalainen messu on tavallinen jumalanpalvelus, jossa virsien sijaan lauletaan säveltäjä  Lasse Heikkilän tekemiä lauluja. Aiheina ovat mm.  Suomen historia, luonto ja Jumalan huolenpito. Messu on kaikille avoin, Olet tervetullut yhdessä juhlistamaan isänmaata. Tilaisuuden jälkeen on juhlakahvit. Mukana on messukuoro ja Iin pelimannien soittajia sekä seurakunnan työntekijöitä. Sydämellisesti tervetuloa!

Toimittaa Tapani Ruotsalainen, kanttorina Eija Savolainen. Kolehti lähetystyöhön kirkon virallisen lähetysjärjestön kautta. Seurakunta päättää lähetysjärjestön. Jumalanpalveluksen jälkeen juhlakahvit.

Lähetystyö

Kirkkoherran tehtävänä on johtaa kirkkolain 4 luvun mukaista seurakunnan toimintaa. Kirkkoherra on seurakunnan jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muussa hengellisessä työssä sekä kirkkoherranvirastossa toimivien viranhaltijoiden ja työntekijöiden ylin esimies. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana kirkkoherra valvoo kirkkoneuvoston päätösten noudattamista ja laillisuutta seurakunnan hallinnossa ja taloudenhoidossa.

Iin kirkko

Rippikoulusunnuntai

Pyhäpäivän aihe: Kristityn vapaus

Iin seurakuntasali

Lapsikuoron harjoitukset

Lapsikuoro aloittaa toimikautensa. Tule mukaan laulamaan!

Iin kirkko

Perhemessu