Nettipäiväkerho

Nettipäiväkerho on kesätauolla

Tervetuloa nettipäiväkerhoon ja nettiperhekerhoon. Tälle sivustolle kerätään materiaalia, jota voitte käyttää kotien kristillisen kasvatuksen tukena. Viikottain vaihtuva Raamatun kertomus löytyy tämän tekstin oikealta puolelta (älypuhelimella tekstin alapuolelta).

PYÖRÄILYHAASTE

Lähdetään pyöräretkelle! Pyöräilkää yhdessä kirkolle tai seurakuntatalolle ja bongatkaa nalle ikkunasta!

Iin seurakunnassa nalleja on ikkunoissa Iin seurakuntatalolla ( Puistotie 3), Iin kirkossa, Kuivaniemen kirkossa ( Kirkonkyläntie 105), Väli-Olhavan seurakuntatalolla ( Oijärventie 661) ja Oijärven kyläkirkolla ( Lamminperäntie 710).

Pyöräilemällä teille sopivana ajankohtana kirkolle tai seurakuntatalolle osallistutte piispanpyöräilyyn, joka järjestetään näin perheiden omatoimi-pyöräretkinä. Piispanpyöräilytapahtumaan liittyen voitte halutessanne ottaa kuvan tai videon pyöräretkeltänne ja jakaa sen piispanpyöräilyn sosiaalisen median kanavissa, osallistua kilometrikisaan tai lahjoittaa suvivirren sunnuntain kolehtiin. Lisätietoa Iin seurakunnan nettisivut: tapahtumat tai www.oulunhiippakunta.fi/piispanpyöräily.

Piispanpyöräily- tapahtuman ajankohta on 11.5.-30.6., mutta nallet ovat seurakuntatalojen ja kirkkojen ikkunoissa elokuun loppuun asti. Kesän aikanakin voi tehdä pyöräretkiä bongaamaan nalleja!

Jos seurakuntatalolle tai kirkolle on kodistanne liian pitkä pyöräilymatka, tehkää pyöräretki tai kävelyretki oman kodin lähellä!

VINKKEJÄ JA IDEOITA

Jos lapsesi pitää satujen kuuntelemisesta, voit ladata tabletillesi tai puhelimellesi sovelluksen Lukulumo. Lukulumo -sovellus on koronan takia ilmainen kaikille. Siellä on yli sata luettua lastenkirjaa kuvituksineen. Käyttäjätunnus: lukulumokoti. Salasana: 987654321.

Osoitteesta www.lastenkirkko.fi löytyy erityisesti 3-8 -vuotiaille suunnattua materiaalia. voitte vierailla virtuaalikirkossa, pelailla Päkän ja Pulmun tai Tutkimuspartion kanssa. Kannattaa käydä tutustumassa.

Sivulla www.leikkipankki.fi on ohjeita moneen eri leikkiin. Leikkikää yhdessä lastenne kanssa ja viettäkää mukavia kotipäiviä.

Lasten Raamattusovellus on mobiililaitteilla toimiva Lasten Raamattu. Sovelluksessa on 40 eri Raamatun kertomusta, jotka voi joko lukea tai kuunnella. Sovelluksessa on värikkäästi kuvitetut kertomukset, kosketusnäytöllä liikuteltavia hahmoja, kivoja tehtäviä ja sanomaa kertaavia kysymyksiä. Lasten Raamattusovellus on suunnattu noin 4-8- vuotiaille, sen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupoista tai osoitteessa bible.com/lapset. (Suomessa kertomukset kääntänyt ja toimittanut Raamatunlukijain Liitto). Voitte kokeilla Lasten Raamattusovellusta. Kannattaa myös lukea lapsille Lasten Raamatun kertomuksia kotona, yhteiset lukuhetket ovat tärkeitä!

Askarteluna on sydänperhonen