Puurojuhla ja kauneimmat joululaulut

Puurojuhla ja kauneimmat joululaulut Väli-Olhavan seurakuntatalo

Kauneimmat Joululaulut on Suomen Lähetysseuran ja luterilaisten seurakuntien yhteistyötä.

Tilaisuuksissa kerätään jo tuttuun tapaan kolehti kehitysmaiden lapsille. Kauneimpien Joululaulujen suojelijana toimii tänä vuonna Katri Helena.

diakonissa
Iin seurakunta

Iin ja Jakkukylän alueet. Yhteisvastuukeräyksen sekä vapaaehtoistoiminnan vastuuhenkilö.

Iin seurakunnan työntekijät tahtovat kulkea rinnalla, auttaa ja tukea kun sinulla on vaikeaa.

Voit olla yhteydessä diakoniatyöntekijään mm. seuraavien asioiden kohdatessa:
- yksinäisyydessä
- taloudellisissa vaikeuksissa
- vaikeassa elämäntilanteessa
- ihmissuhdeongelmissa
- hengellisissä kysymyksissä
- terveys- / sairauskysymyksissä

Ota rohkeasti yhteyttä elämän iloissa ja suruissa! Diakoniatyöntekijät ovat paikalla Iin seurakuntatalolla tai Kuivaniemen palvelupisteessä sopimuksen mukaan.

ma 18.11.2019 klo 9.00 - ke 11.12.2019 klo 14.00

Taloustoimisto

Lahjoita kassillinen jouluiloa lähimmäisellesi

Voit ostaa kauppalistan mukaiset ostokset, pakata ne kassiin ja tuoda Iin seurakunnan diakoniatoimistoon p. 040 7376 955 tai taloussihteerille maanantaihin 11.12.2019 mennessä.