Vauva- ja taaperoryhmä

Kokoontuu keskiviikkoisin klo 10-11.30

Ryhmä on 0-2 -vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettu laululeikkipainotteinen perhekerho. Kerhossa on mahdollisuus jutteluun toisten vanhempien kanssa ja kerholaisten toiveiden mukaista ohjelmaa. Kokoonnumme Iin seurakuntatalolla ( Puistotie 3) päiväkerhotilassa. Tilaan tullaan talon takaa, joen puolelta. Kerhon ohjelmassa on laululeikkihetki ja juttelua vauva- ja taaperoperheen elämään liittyvistä aiheista. OTA MUKAAN kerhoon vauvalle/ taaperolle oma alusta ja oma lelu. Halutessasi voit ottaa kerhoon omia eväitä.

HUOM! Tule kerhoon vain terveenä! Kerhoon ei voi tulla, jos lapsella tai aikuisella on flunssaa tai muita oireita eikä kahteen viikkoon ulkomaan matkan jälkeen.

Tule kerhoilemaan lapsesi kanssa ja vaihtamaan ajatuksia toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa, olet lämpimästi tervetullut ryhmään ensimmäisen lapsesi tai useamman lapsen kanssa! 

VAUVA- JA TAAPERORYHMÄ ON TAUOLLA koronatilanteen vuoksi. Tervetuloa osallistumaan perheiden kerhohetkeen Teams-sovelluksen kautta ke 17.2. klo 10 ( Ilmoita osallistumisestasi ja pyydäosallistumislinkki puh.0400-541319) ja Pikkuhiiren rasteille ulkoilemaan oman aikataulun mukaan !

Katso lisätietoa kerhohetkestä, Pikkuhiiren rasteista ja Pikkukerhopostista PERHEKERHO linkistä tältä lapsi- ja perhetyön sivulta!

Perhetyöntekijä

Irmeli Hietapelto
p. 0400 541 319
irmeli.hietapelto@evl.fi