Perhekerho

Perhekerhoja, jotka ovat lasten, vanhempien, isovanhempien ja hoitajien yhteisiä kerhoja, järjestetään Iissä ja Kuivaniemellä kerran viikossa. Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa. Kerhoissa on hartaus, leikitään, lauletaan ja jutellaan. Kerhoissa tarjotaan keksiä ja mehua, halutessasi voit ottaa mukaan lisäksi omia eväitä. Perhekerhot ovat osallistujilleen maksuttomia. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja mukaan voi tulla milloin vain.


Iissä perhekerho kokoontuu perjantaisin klo 10-11.30  pappilassa ja pappilan pihassa ( Pappilantie 16). Kerhon ohjelmassa on hartaus, yhdessäoloa, leikki- ja toimintapisteitä pappilassa ja sään salliessa myös pappilan pihalla.

 

Kuivaniemen perhekerho kokoontuu torstaisin klo 10-11.30 Kuivaniemen seurakuntatalolla, Maijalantie. Kerhon ohjelmassa on hartaus, leikkiä ja yhdessäoloa. Halukkaille on kerhon lopussa ulkoleikki seurakuntatalon pihalla. 

 

Jakkukylässä kokoontuu kolmen polven kerho kerran kuukaudessa ti  klo 10-11.30. Kokoonnumme Maalismaantie 1022. Tervetuloa kaiken ikäiset lapset ja aikuiset yhteiseen kerhoon! 

 

HUOM! TULETHAN KERHOON VAIN TERVEENÄ! Kerhoon ei voi tulla, jos lapsella tai aikuisella on flunssaa tai muita oireita, eikä kahteen viikkoon ullkomaan matkan jälkeen eikä jos on altistunut koronalle.  Tervetuloa kerhoon!

 

PERHEKERHOT OVAT TÄLLÄ HETKELLÄ TAUOLLA koronatilanteen vuoksi.

 

PERHEIDEN KERHOHETKI TEAMS-SOVELLUKSEN KAUTTA KE 17.2. KLO 10. Kerhohetkessä on lyhyt lapsille suunnattu hartaus, lorutteluleikki ja kuulumisten vaihtoa kerhohetkeen osalistuvien kesken. Kerhohetki kestää noin 45 min. Ilmottaudu mukaan ja pyydä osallistumislinkki pyh.0400-541319 tai irmeli.hietapelto@evl.fi, tervetuloa lapset ja aikuiset osallistumaan kotoa käsin kerhohetkeen!

PIKKUHIIREN RASTIT pappilan pihassa. Lähde liikkeelle ja ulkoilemaan, tule kiertämään Pikkuhiiren rasteja, ihmettelemään Pikkuhiiren kertomuksia ja selvittämään hauskoja tehtäviä! Rastit löytyvät pappilan pihapiiristä ( Pappilantie 16). Voit kiertää rastit oman aikataulun mukaan silloin, kun sinulle sopii. Rastit on suunnattu lapsille ja perheille. Rastitehtävät vaihtuvat noin kahden viikon välein. 25.2.-14.3. rasteilla pääset mukaan Pikkuhiiren talviretkelle. 15.3. vaihtuvat uudet rastit. Tervetuloa!

PIKKUKERHO-haluaisitko lapselle omaa pikkukerhopostia seurakunnasta? Pikkukerhokirjeessä on lapselle pieniä tehtäviä, askartelutehtävä ja kertomus, jonka voi lukea yhdessä aikuisen kanssa. Pikkukerhoposti on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Pikkukerhopostia lähetetään tänä keväänä noin kerran kuukaudessa kotiosoitteeseen, pikkukerhoposti on maksuton. Jos haluat pikkukerhopostia, ilmoita siitä perhetyöntekijälle puh.0400-541319. Pikkukerho tuo lapselle terveiset kotiseurakunnasta, tervetuloa mukaan!

NETTIPERHEKERHOSSA voit katsoa ja kuunnella viikottain vaihtuvan Raamatun kertomuksen ja askarrella kotona kerhon askartelun. Nettiperhekerhosta löydät myös viikon kerhoaiheeseen liittyvän leikki-idean. Tervetuloa mukaan nettiperhekerhoon!

 

 

Perhetyöntekijä

Irmeli Hietapelto
p. 0400 541 319
irmeli.hietapelto@evl.fi