Palveluryhmä

Nuorten palveluryhmä vierailee esimerkiksi palvelutaloilla ilahduttamassa vanhuksia. Ryhmä kokoontuu noin kolmen viikon välein. Pienikin apu on iso ilo!  Lisätietoja nuorisotyönohjaaja Katri Sillanpäältä tai diakonissa Sanna Karppiselta.

Palveluryhmä kaipaa uusia tekijöitä!

Haluaisitko olla avuksi, mutta et oikein tiedä miten? Tervetuloa palveluryhmään! Etsimme mukaan uusia nuoria, jotka haluavat olla tuomassa iloa toisten ihmisten elämään. Toiminta ja aikataulut suunnitellaan yhdessä ryhmän kanssa. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä Katriin tai Sannaan.

Nuori on vanhuksen apuna ulkoilussa.
diakonissa
Iin seurakunta

Iin ja Jakkukylän alueet. Yhteisvastuukeräyksen sekä vapaaehtoistoiminnan vastuuhenkilö.

Iin seurakunnan työntekijät tahtovat kulkea rinnalla, auttaa ja tukea kun sinulla on vaikeaa.

Voit olla yhteydessä diakoniatyöntekijään mm. seuraavien asioiden kohdatessa:
- yksinäisyydessä
- taloudellisissa vaikeuksissa
- vaikeassa elämäntilanteessa
- ihmissuhdeongelmissa
- hengellisissä kysymyksissä
- terveys- / sairauskysymyksissä

Ota rohkeasti yhteyttä elämän iloissa ja suruissa! Diakoniatyöntekijät ovat paikalla Iin seurakuntatalolla tai Kuivaniemen palvelupisteessä sopimuksen mukaan.

vs. nuorisotyönohjaaja

Varkkatyö eli kouluikäiset n 7-14 -vuotiaat, rippikoulut. Yhteistyö koulujen kanssa.

Rippikoulu- ja nuorisotyö. Yhteistyö koulujen kanssa.