KIRKKOKONSERTTI

IIN KIRKKO KE 11.7. 2018 KLO 19

Timo Kinnunen, harmonikka

Biggi Vinkeloe, huilu ja saksofoni

Konsertti kuuluu Ave, mare Borealis- sarjaan, joka liikkuu Oulusta Tornion ja Haaparannana kautta Uumajaan ja Vaasaan. Ave, mare Borealis tarjoaa luontoon liittyviä kuulokuvia, improvisaatiota  ja perinteistä kirkkomusiikkia. Biggi Vinkeloe asuu Ruotsissa ja Kaliforniassa sekä matkustelee konsertoimassa ympäri maapalloa. Hänen yli 30 levytystään ovat olleet kysyttyjä Euroopassa ja Amerikassa. Timo Kinnunen voitti 16-vuotiaana harmonikan maailmanmestaruuden ja on edennyt urallaan pitkälle virtuoosisena soittajana, jonka erityisosaamista on improvisointi ja klassinen soitto. Sydämellisesti tervetuloa tähän ainutlaatuiseen konserttiin! Vapaa pääsy, ohjelma 5 €.

URKUHETKI

Iin kirkossa sunnuntaina 15.4. klo 11.15

Tervetuloa urkuhetkeen, jossa Salla Kujalan urkuoppilaat soittavat urkumusiikkia.

Urkuhetki kestää alle puoli tuntia. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Kevätkonsertti Iin kirkossa ke 25.4. klo 19

Tarja Sakko, laulu, Katri Sippola ja Raakel Pöyhtäri, piano

Katri Sippola ja Raakel Pöyhtäri soittavat nelikätisesti pianomusiikin klassikoita. Lisäksi konsertissa kuullaan Tarja Sakon tulkitsemana laulumusiikin helmiä. Konsertin ohjelma koostuu mm. Bachin, Brahmsin ja Schumannin musiikista.

Konserttiin on vapaa pääsy! Ohjelma 5 €.

Tervetuloa!