Gospelmessu

Aihe : Herran palvelijatar

Gospelmessu Iin kirkossa. Toimittaa Tapani Ruotsalainen. Musiikki : Nuorten gospelryhmä.  Kirkkokahvit!  Kolehti : Naisten toimeentulon parantamiseksi kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Rippikoulu- ja nuorisotyö. Yhteistyö koulujen kanssa.

Lähetystyö

Kirkkoherran tehtävänä on johtaa kirkkolain 4 luvun mukaista seurakunnan toimintaa. Kirkkoherra on seurakunnan jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muussa hengellisessä työssä sekä kirkkoherranvirastossa toimivien viranhaltijoiden ja työntekijöiden ylin esimies. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana kirkkoherra valvoo kirkkoneuvoston päätösten noudattamista ja laillisuutta seurakunnan hallinnossa ja taloudenhoidossa.

vs. nuorisotyönohjaaja

Varkkatyö eli kouluikäiset n 7-14 -vuotiaat, rippikoulut. Yhteistyö koulujen kanssa.

Väli-Olhavan seurakuntatalo

Messu

Pyhäpäivä: Juhannuspäivä (Johannes Kastajan päivä) Pyhäpäivän aihe: Tien raivaaja

Konfirmaatiomessu