Jakkukylän kirkkopyhä. Aihe : Jeesus ilmaisee jumallalisen voimansa

Toimittaa Tapani Ruotsalainen, kanttorina Eija Savolainen, avustaa Matti Kinnunen ja Sanna Mäenpää. Jakkukylän lasten lauluryhmä, Tekstinlukija Teuvo Päkkilä. Kolehti: Oulun hiippakunnan toimintaan kasvatus-, diakonia- ja lähetystyössä.

Lähetystyö

Kirkkoherran tehtävänä on johtaa kirkkolain 4 luvun mukaista seurakunnan toimintaa. Kirkkoherra on seurakunnan jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muussa hengellisessä työssä sekä kirkkoherranvirastossa toimivien viranhaltijoiden ja työntekijöiden ylin esimies. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana kirkkoherra valvoo kirkkoneuvoston päätösten noudattamista ja laillisuutta seurakunnan hallinnossa ja taloudenhoidossa.

Väli-Olhavan seurakuntatalo

Messu

Pyhäpäivä: Juhannuspäivä (Johannes Kastajan päivä) Pyhäpäivän aihe: Tien raivaaja

Konfirmaatiomessu