Iin kirkko

3. adventti. Aihe : Tehkää tie Kuninkaalle.

Toimittaa Tapani Ruotsalainen, kanttorina Markku Jaakkola. Kolehti Raamattujen ja Uusien testamenttien painattamiseksi ja jakamiseksi koululaisille ja sotilaille sekä hotelleihin, vankiloihin ja sairaaloihin Suomessa ja Indonesiassa. Suomen Gideonit Gideoniterna i Finland ry.

Lähetystyö

Kirkkoherran tehtävänä on johtaa kirkkolain 4 luvun mukaista seurakunnan toimintaa. Kirkkoherra on seurakunnan jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja muussa hengellisessä työssä sekä kirkkoherranvirastossa toimivien viranhaltijoiden ja työntekijöiden ylin esimies. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana kirkkoherra valvoo kirkkoneuvoston päätösten noudattamista ja laillisuutta seurakunnan hallinnossa ja taloudenhoidossa.

Pyhäpäivän aihe: Salattu Jumala

Iin kirkko

Pyhäpäivän aihe: Katoavat ja katoamattomat aarteet

Konfirmaatiomessu