Anna lapselle lahja joululahjakeräys

Anna lapselle lahja joululahjakeräys Iin seurakuntatalo

Keräystä varten pystytämme joulukuuset 25.11. - 11.12.2017 kirkkoherranviraston aulaan Iissä ja Kuivaniemitalolla kirjastossa sekä Osuuspankin Iin konttoriin.

Kuusesta voit ottaa koristeen, jonka mukana on pakettikortti ja siinä on tiedot lahjan saavan tytön / pojan iästä. Voit ottaa mukaan myös lahjakassin, johon lahjan voi laittaa. Jos lahja ei mahdu lahjakassiin, voit tuoda lahjan muovipussissa. Lahjaa ei tarvitse paketoida. Tuo hankkimasi lahja ja em. pakettikortti lahjakoriin viimeistään maanantaina 11.12.2017. Seurakunnan ja sosiaalitoimen henkilöstöt toimittavat lahjat perheille. Kiitos lahjoistanne! Keräyksen järjestävät yhteistyössä Iin Seurakunta, Iin kunnan sosiaalitoimi ja Iin Lions Club ry.

Sanna Karppinen
diakonissa
Iin seurakunta
Sanna Mäenpää
Diakonissa
Kuivaniemen kappeliseurakunta
Diakoniatoimisto on suljettu 3.7.-6.8.2017.

Iin seurakuntatalo

Lahjoita kassillinen jouluiloa lähimmäisellesi

Haluaisitko ilahduttaa vähävaraista lähimmäistäsi?