Anna lapselle lahja joululahjakeräys

Anna lapselle lahja joululahjakeräys Iin seurakuntatalo

Keräystä varten pystytämme joulukuuset 25.11. - 11.12.2017 kirkkoherranviraston aulaan Iissä ja Kuivaniemitalolla kirjastossa sekä Osuuspankin Iin konttoriin.

Kuusesta voit ottaa koristeen, jonka mukana on pakettikortti ja siinä on tiedot lahjan saavan tytön / pojan iästä. Voit ottaa mukaan myös lahjakassin, johon lahjan voi laittaa. Jos lahja ei mahdu lahjakassiin, voit tuoda lahjan muovipussissa. Lahjaa ei tarvitse paketoida. Tuo hankkimasi lahja ja em. pakettikortti lahjakoriin viimeistään maanantaina 11.12.2017. Seurakunnan ja sosiaalitoimen henkilöstöt toimittavat lahjat perheille. Kiitos lahjoistanne! Keräyksen järjestävät yhteistyössä Iin Seurakunta, Iin kunnan sosiaalitoimi ja Iin Lions Club ry.

diakonissa
Iin seurakunta

Iin ja Jakkukylän alueet. Yhteisvastuukeräyksen sekä vapaaehtoistoiminnan vastuuhenkilö.

Iin seurakunnan työntekijät tahtovat kulkea rinnalla, auttaa ja tukea kun sinulla on vaikeaa.

Voit olla yhteydessä diakoniatyöntekijään mm. seuraavien asioiden kohdatessa:
- yksinäisyydessä
- taloudellisissa vaikeuksissa
- vaikeassa elämäntilanteessa
- ihmissuhdeongelmissa
- hengellisissä kysymyksissä
- terveys- / sairauskysymyksissä

Ota rohkeasti yhteyttä elämän iloissa ja suruissa! Diakoniatyöntekijät ovat paikalla Iin seurakuntatalolla tai Kuivaniemen palvelupisteessä sopimuksen mukaan.

Diakonissa
Kuivaniemen kappeliseurakunta

Olhavan, Kuivaniemen ja Oijärven alueet.

Voit olla yhteydessä diakoniatyöntekijään mm. seuraavien asioiden kohdatessa:
- yksinäisyydessä
- taloudellisissa vaikeuksissa