SYYSILLAN SÄVELHARTAUS

Iin kirkko

Syyskuun ensimmäisessä sävelhartaudessa esiintyvät tenori Veli-Matti Rautakoski ja urkuri Markku Jaakkola. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja ohjelman voi ostaa 5 € hintaan.

Tenori Veli-Matti Rautakoski on laulupedagogi ja kirkkomuusikko. Hän toimii Ranuan kanttorin virassa. Urkuja soittaa Iin seurakunnan kanttori Markku Jaakkola. Sävelhartaudessa kuullaan suomalaista hengellistä laulumusiikkia ja Bachia.  Tilaisuudessa on iltahartaus. Sydämellisesti tervetuloa!

Iin kirkko

KIRKKOKONSERTTI

Kirkkokonsertti kuuluu Ave, Mare Borealis-sarjaan, joka kiertää Suomesta Ruotsiin. Kansainväliset taiteilijat Timo Kinnunen, harmonikka ja Biggi Vinkeloe, huilu ja saksofoni esittävät sekä improvisaatiota että vanhaa kirkkomusiikkia kuten J. S. Bachia. Sydämellisesti tervetuloa! Vapaa pääsy, ohjelma 5 €
pe 3.8.2018 klo 10.00 - la 4.8.2018 klo 23.00