Kouluikäisille tytöille ja pojille

Iin seurakunta järjestää monenlaisia kerhoja, leirejä, retkiä ja tapahtumia varhaisnuorille, eli 7-14 tytöille ja pojille. Vierailemme myös alakouluissa pitämässä aamunavauksia ja tuntivierailuja.

Löydä oma ryhmäsi ja tule mukaan toimintaan!

Varhaisnuorten toimintapäivä Iissä

Varhaisnuorten toimintapäivä järjestetään Iin Valtarin koululla 24.3. lauantaina klo:12-16. Tapahtuma on ilmainen. Toimintapäivään on ennakkoilmoittautuminen. Päivä on avoin kaikille 0-6 luokkalaisille. Tervetuloa!

varhaisnuorten toimintapäivä

7 -luokkalaisten iltapäivä

7 -luokkalaisille tarkoitettu avoin iltapäivä torstaisin klo:15-16.30. Tule viettämään aikaa yhdessä ystäviesi ja uusien tuttavuuksien kanssa Iin seurakuntatalon kerhotilaan. Tarjolla evästä sekä yhteistä ohjelmaa pelailun, askartelun ja leipomisen merkeissä.

Tervetuloa!

vs. nuorisotyönohjaaja

Varkkatyö eli kouluikäiset n 7-14 -vuotiaat, rippikoulut. Yhteistyö koulujen kanssa.