Kouluikäisille tytöille ja pojille

Iin seurakunta järjestää monenlaisia kerhoja, leirejä, retkiä ja tapahtumia varhaisnuorille, eli 7-14 tytöille ja pojille. Vierailemme myös alakouluissa pitämässä aamunavauksia ja tuntivierailuja.

Löydä oma ryhmäsi ja tule mukaan toimintaan!

Retki Liisan Linnaan!

Lähde mukaan seikkailemaan Liisan Linnaan. Valloita linna ennen toista joukkuetta. Syödään eväitä nuotion ääressä ja etsitään aarteita maastosta.

Tervetuloa varhaisnuorten retkelle Liisan Linnaan 24.10.2017. klo:9.00.-14.00. Retkelle lähdetään linja-autolla Iin seurakuntatalolta. Retkimaksu on 10 euroa.

Ilmoittautumaan pääset tästä.

Syksyn gospelmessut

Tervetuloa nauttimaan hyvästä musiikista ja Jumalan sanasta gospelmessuun. Gospelmessuissa musiikista vastaa nuortenbändi. Gospelmessuissa lauletaan nuorten veisukirjan lauluja.

Sykysn gospelmessut ovat:

24.10. klo:18.00

15.10. klo:18.00

Lämpimästi tervetuloa!

7 -luokkalaisten iltapäivä

7 -luokkalaisille tarkoitettu avoin iltapäivä torstaisin klo:15-16.30. Tule viettämään aikaa yhdessä ystäviesi ja uusien tuttavuuksien kanssa Iin seurakuntatalon kerhotilaan. Tarjolla evästä sekä yhteistä ohjelmaa pelailun, askartelun ja leipomisen merkeissä.

Tervetuloa!